Mooi werk in de zeer intensieve begeleiding

Robin, Jaap en Silvana werken in de intensieve begeleiding op 's Heeren Loo. Zij helpen cliënten met een moeilijk verstaanbaar gedrag en die vastlopen in hun dagelijkse leven. Dit betekent ondersteuning bij zowel het wonen en werken, als de ontspanning en zelfzorg. Door met vaste begeleiders de dag op Het Westerhonk te beleven, ervaart de cliënt ritme en voorspelbaarheid. Dit maakt hen steeds zelfstandiger.

Mooi werk

In een vlog vertellen zij wat hun werk zo mooi maakt en wat hun ervaringen zijn. Robin zat ruim 9 jaar op de tram en maakte de overstap naar de zorg. “Ik ben begonnen als aspirant-leerling. Wat mooi om een cliënt het normale leven te laten ervaren en hen persoonlijk te laten ontwikkelen.” Jaap werkte oorspronkelijk in de verslavingszorg en vond hier een nieuwe uitdaging. “Goed om mensen uit een hele moeilijke situatie te ondersteunen naar steeds meer vrijheid.” Silvana kwam een jaar geleden over van een woonboerderij bij collega-zorgorganisatie ASVZ. “Het was best lastig om mezelf op zo’n groep te zetten, maar met goede coaching kan ik nu geen betere plek voorstellen.”

Collega’s gezocht

Robin, Jaap en Silvana zoeken nog collega’s. Ben jij een stabiele, stevige persoonlijkheid met een snufje humor? Heb je lef en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil jij op elkaar kunnen bouwen en samen doelen bereiken? Solliciteer dan of kom 7 februari tussen 16.00 en 19.00 uur speeddaten. Begeleiders kunnen je meer vertellen en wie weet kan je al snel aan de slag. Bekijk www.sheerenloo.nl/speeddate.

Gerelateerde items

Terug naar boven