Mooie opbrengst Best Fresh Golftoernooi voor Het Westerhonk

Als onderdeel van het MVO-beleid van Best Fresh zet de stichting “Best Fresh Foundation” zich door middel van sponsoring of activiteiten in voor goede doelen en maatschappelijke initiatieven in de regio. Op woensdag 23 september 2020 vond de derde editie van het Best Fresh Foundation Charity Golftoernooi plaats bij Golfclub Broekpolder in Vlaardingen. Elk jaar wordt er gespeeld voor een goed doel. Wat een eer dat dat dit jaar Het Westerhonk was!

Na een mooie golfdag met 60 enthousiaste deelnemers, mocht collega Hilbert Elzen aan het einde van de dag een cheque met het geweldige bedrag van maar liefst € 15.000,- in ontvangst nemen. En omdat eerder op de dag een van de deelnemer een hole in one sloeg, kwam daar nog een extra donatie van 200,- bij. Het totaalbedrag zal een mooie bestemming krijgen voor de cliënten van Het Westerhonk. 

Best Fresh en alle deelnemers aan het golftoernooi, ontzettend bedankt voor deze fantastische bijdrage voor Het Westerhonk. We gaan een mooi project uitzoeken waarmee we de dagen van de cliënten weer een beetje mooier kunnen maken. #goedleven #dankjewel

Gerelateerde items

Terug naar boven