Nieuwe appartementen de Eikenhorst in Geeuwenbrug

Begin maart zijn bij de Eikenhorst in Geeuwenbrug 16 nieuwe appartementen opgeleverd voor de tweede fase 2 van de nieuwbouw. Vanaf de tweede helft maart komen de eerste cliënten in deze nieuwe appartementen wonen.

De bouw van twee woongebouwen met 16 nieuwe appartementen is de tweede fase van de nieuwbouw van de Eikenhorst. Eind 2022 start de bouw van 16 appartementen voor fase 3. Naar verwachting zijn deze appartementen eind 2023 gereed en beschikt de Eikenhorst over 48 appartementen.

Een impressie van de Eikenhorst

In verband met de in februari nog geldende coronamaatregelen, heeft 's Heeren Loo besloten om geen officiële openingsbijeenkomst te houden. Om dit moment toch te kunnen markeren, is als alternatief een video gemaakt. Deze video geeft een impressie van de Eikenhorst en de nieuwe appartementen in aanbouw. Daarnaast vertellen medewerkers van de Eikenhorst in deze video over deze unieke locatie van ’s Heeren Loo.

Over de Eikenhorst

De Eikenhorst is gelegen aan de Drentse Hoofdvaart in Geeuwenbrug en ligt dichtbij Diever en Dwingeloo. De locatie is in 2018 aangekocht door ’s Heeren Loo om er een woonvoorziening te ontwikkelen voor mensen met een intensieve begeleidingsvraag. Op de Eikenhorst wonen volwassenen met een licht verstandelijke beperking.Alle cliënten die op de Eikenhorst wonen hebben behoefte aan een veilige, stabiele omgeving waarin ze gezien worden en zichzelf mogen zijn maar waar ze ook begrensd worden waar dat nodig is. Het ontwerp van deze twee nieuwe woongebouwen sluit hierop aan. De Eikenhorst biedt de cliënten een veilige omgeving waar ze kunnen wonen en werken en biedt medewerkers een prettige en veilige werkomgeving.

Gerelateerde items

Terug naar boven