's Heeren Loo in Noord-Holland opent haar deuren op vrijdag 24 maart 2023

Eens binnenkijken bij 's Heeren Loo? Op zoek naar een nieuwe baan, vakantie- of vrijwilligerswerk? Of een passende woon- of werkplek voor uw zoon, dochter, broer, zus of kennis? Kom dan naar het open huis van ‘s Heeren Loo, locatie woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp. Speciaal in de week van Kom Binnen Bij Bedrijvendagen zetten we op vrijdag 24 maart, van 13.00 tot 16.00 uur, de deuren open. Zo kunt u zien hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er in wonen, werken en medische zorg uitziet.

Tijdens de open dag kunt u op verschillende manieren kennis maken met 's Heeren Loo:

Tour

Verken het terrein van woonzorgpark Noorderhaven met de bolderwagen of wandelend. Bij een aantal woningen of dagbestedingslocaties bent u welkom om een kijkje te nemen. Tijdens de rondleidingen maakt u kennis met cliënten en medewerkers.

Hemd van je lijf sessies

Ontmoet medewerkers die werken met de doelgroepen MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag), EMB (ernstig meervoudig beperkt)/doofblind, LVB (licht verstandelijk beperkt), Kind en Jeugd en ouderen. Dit zijn medewerkers die werken op de verschillende locaties van ’s Heeren Loo in Noord-Holland. Vraag hen alles wat u wilt weten uit de dagelijkse praktijk. De medewerkers van Klantcontact staan klaar om u verder te helpen met informatie over passende woon- en/of werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking.

Benieuwd hoe de wereld van mensen met een licht verstandelijke beperking eruitziet? Zet een VR-bril op en ervaar zelf de complexiteit van onze wereld.

Hier koopt u ook mooie handgemaakte producten zoals cadeaus en woonaccessoires die cliënten tijdens de dagbesteding maken

Werken in de zorg

Maak kennis met 's Heeren Loo, onze interne opleidingen, banen en vacatures. Wie weet zit er een mooie functie of baan met, wanneer nodig, een passende opleiding voor u tussen. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Dan kunt u terecht bij onze vrijwilligerscoördinator.

Speeddate met recruiters

Laura, Eline en Marly van personeelswerving stellen zich graag aan u voor. Neem uw cv mee en ontdek welke functie het beste bij u past.

Nachtzorg in beeld

Hoe wordt ’s nachts voor de cliënten gezorgd? Kijk mee met de medewerkers van de Nachtzorg.

Binnenkijken bij het Expertisecentrum Advisium

Ook ons gezondheidscentrum opent haar deuren. Benieuwd hoe ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch, paramedisch en gedragswetenschappelijk opzicht ondersteunt? Welke producten en diensten we in huis hebben? En welke functies het Expertisecentrum Advisium biedt voor werkzoekenden? De specialisten van het Expertisecentrum Advisium leiden u graag rond.

Welkom

Uiteraard staan er tijdens de hele dag medewerkers en vrijwilligers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over (vrijwillig) werken bij 's Heeren Loo of over woon-, werk- en recreatie- mogelijkheden voor uw verstandelijk beperkte familie of verwant.

Wanneer

Vrijdag 24 maart 2023 van 13.00 tot 16.00 uur.

Waar

's Heeren Loo, woonzorgpark Noorderhaven
Receptie van gebouw Het Blok
Eikenhout 310, 1787 RA Julianadorp

Praktische informatie

Komt u met de auto? Vanaf de N9 neemt u afslag Noorderhaven. U volgt de weg naar rechts en vervolgens naar links. U bevindt zich op de Callantsogervaart. Na ongeveer 400 meter gaat u rechtsaf bij het bord van ’s Heeren Loo. Het parkeerterrein ziet u aan de rechterzijde. Vanaf het parkeerterrein volgt u lopend de pijlen naar gebouw Het Blok.