Noorderhaven speeltuin open voor iedereen

Het woonzorgpark zat al jaren verlegen om buitenspeeltoestellen voor de 450 kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking. Een kostenpost die door de reguliere zorgbudgetten niet wordt gedekt. De schenking kwam als geroepen. En iedereen is dankbaar en blij dat er mensen zijn die de doelgroep een warm hart toedragen. Bijzondere dank gaat daarom uit naar de Vriendenstichting Noorderhaven en de Familievereniging Noorderhaven.

Voor iedereen wat te beleven

Hoe ziet de speeltuin eruit? Nou werkelijk fantastisch! Er is voor iedereen – met en zonder beperking - wat te beleven. Zo is er een trampoline waar je ook met een rolstoel of ligprothese op kan. En een klankenhuisje waarmee je muziek kunt maken. En verder kun je schommelen, klauteren, balanceren, duikelen en spelen met zand en water. 

Feestelijke opening

Op 13 april werd de speeltuin op feestelijke wijze geopend in het bijzijn van cliënten, verwanten en begeleiders. Tijdens de opening sprak Patrick Vriend, manager zorg, alle aanwezigen vol enthousiasme toe. De samenspeeltuin zorgt voor plezier, vertier en meer vitaliteit. En draagt bij aan verbinding en inclusie voor de bewoners van Noorderhaven en omwonenden, doordat de toestellen voor iedereen toegankelijk zijn en er oog is voor de fysieke en sociale veiligheid. Kom allen gezellig naar de speeltuin, want deze is open voor iedereen!

Wil je ook iets bijzonders doen?

Wil jij graag ook iets bijzonders doen voor de cliënten van Noorderhaven? Bel Mitzy Kieffer van ’s Heeren Loo op 06-22584354 of mail mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Neem contact op

Laatste nieuws