Online kennismaking voor mooi werk in de zorg op Het Westerhonk

Bij 's Heeren Loo Het Westerhonk krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Wil jij leuk werk wat er echt toe doet? Heb je een uitstapje gemaakt en wil je weer terug naar de zorg? Wil jij als vrijwilliger maatje worden van een van onze cliënten? Laat je informeren tijdens de online kennismaking op 24 november van 9.30 tot 11.00 uur.

Heb jij een zorgopleiding op minimaal mbo3-niveau en wil jij als begeleider mensen met een verstandelijke beperking helpen op jouw manier? Wil je graag flexibel werken met verschillende doelgroepen? Wil jij als vrijwilliger bijdragen aan een goed leven van onze cliënten? Of ben jij op zoek naar een stage- of leerwerkplek? Dat kan allemaal. Tijdens de online kennismaking kan je in gesprek de afdeling Recruitment, Vrijwilligerswerk Het Westerhonk - 's Heeren Loo, Praktijkleren en het het Flexbureau. Bekijk het filmpje hieronder en maak alvast kort kennis met hen, cliënten Saskia en Matisse en vrijwilliger Marina.


Als er een wederzijdse klik is, nodigen we je uit om te solliciteren en wie weet kun je al snel aan de slag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Goudswaard via charlotte.goudswaard@sheerenloo.nl of 06 - 13 71 25 26.

Scan op 24 november om 9.30 uur onderstaande QR-code om deel te nemen. Wij maken graag kennis met jou! #mooiwerk.