Online workshop ‘Digitaal contact’

Ben jij familie of begeleider van iemand met een (verstandelijke) beperking? En heb jij ideeën over het vormgeven van documenten? Doe dan mee aan onze workshop over digitaal contact!

In het afgelopen jaar hebben wij veel ervaringen en adviezen verzameld over digitaal contact tussen mensen met een (verstandelijke) beperking en hun familie en vrienden.

Dit gebruiken we voor het ontwikkelen van een handreiking. Hierin staan adviezen om op woonlocaties meer maatwerk te kunnen bieden rondom bezoek en digitaal contact.

Wij hebben een goed idee van wat belangrijk is voor de inhoud van de handreiking. De volgende stap is de vormgeving. Hoe moet de opmaak eruitzien? En op welke manier moeten we de handreiking aanbieden?

Graag horen wij je mening hierover. Dus ben jij een naaste of begeleider van iemand met een (verstandelijke) beperking? En vind je het leuk om hierin mee te denken? Geef je dan op voor de workshop op dinsdagochtend 20 juli, 10.00-11.30 uur!

Meer weten of aanmelden? 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Linda Douma of te bellen naar 020 - 598 84 95. Meer informatie vind je in deze informatiebrief.

Gerelateerde items

Terug naar boven