Onvergetelijk weekend dankzij NLdoet

Naar de dierentuin, samen de tuin of woning opknappen, gezellig lunchen en zelfs met de boot naar Texel. Het werd een onvergetelijk weekend dankzij alle vrijwilligers voor NLdoet. Ouders, broers en zussen, collega’s en mensen uit de buurt zorgden voor veel blije gezichten. En cliënten…want ook zij wilden dolgraag iets doen voor het goede doel.

In Katwijk werd daarom kibbeling gebakken en verkocht. Samen met vrijwilligers. En dat werd echt een feestje, mede dankzij de inzet van meester-kibbeling-bakker Fred en Ageeth Ouwehand van de raad van bestuur van ’s Heeren Loo. Het zonnetje lokte veel mensen naar buiten en dat was goed voor de opbrengst van de viskraam. De bewoners doneren het aan de Voedselbank Katwijk.

Vis verkopen voor het goede doel

Foto's NLDoet 2023

Wil je ook vrijwilliger worden?

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Meer informatie over vrijwilligerswerk