Picknicken zonder Beperkingen

De herfst biedt nog volop mooie dagen om er samen op uit te trekken. We zijn daarom trots dat juist nu het wervingsproject ‘Picknicken zonder Beperkingen’ is opgeleverd. Verspreid over De Hartenberg zijn speciale voorzieningen gecreëerd om te kunnen picknicken. De picknicktafels en banken zijn geschikt en toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die minder mobiel zijn of in een rolstoel zitten. Picknicken zonder Beperkingen is op 31 oktober feestelijk in gebruik genomen in aanwezigheid van enkele fondsen en ondernemers die dit project mogelijk hebben gemaakt.

Samen genieten

Met ‘Picknicken zonder Beperkingen’ wil ’s Heeren Loo de wereld van bewoners van De Hartenberg groter maken. Zij hebben nu meer mogelijkheden om in hun directe leefomgeving te recreëren samen met familie en vrienden. En zij kunnen makkelijker nieuwe mensen ontmoeten die op De Hartenberg komen. Want De Hartenberg leent zich perfect voor een uitje in de buitenlucht. Er zijn wandelroutes, er is een speelweide en een boerderij. Hierdoor is er voor iedereen genoeg te zien en te beleven. 

‘Picknicken zonder beperking’ is gerealiseerd met steun van deze fondsen en bedrijven: Ars Donandi en Russell-ter Brugge fonds, CLB Foundation, Landelijke Vereniging van Crematoria, NCPH, Stichting SFO, RCOAK en Univé Ede.

Gerelateerde items

Terug naar boven