Regiodirecteur Colette van Driel met update over Het Westerhonk

Colette Van Driel geeft je in een filmpje na lange tijd weer een update. Want het gaat in Nederland 🇳🇱 goed mis met Corona maar gelukkig hebben we het op onze locaties nog redelijk onder controle. Ja het klopt dat er bewoners en medewerkers positief getest kunnen zijn en dan gaat de woning in quarantaine. Dat is niet anders.

Er is ook goed nieuws, want uiterlijk 1 november kan iedereen die bij ons woont of nog thuis is, naar zijn of haar dagbesteding en werk. Voor sommigen is dat niet anders dan nu en verandert er niets. Alle anderen gaan eerst met hun woning of buren, 2 dagen of 4 dagdelen naar een dagbesteding buiten de deur. Top! Ook Samen op Het Westerhonk is een dagbesteding, dat wordt nu tijdelijk een Samen to Go, voor drankjes en broodjes en er is lekkers van de Koekenbakkers te koop. 

Colette vertelt je ook meer over een kleine aanpassing in het bezoek naar maximaal 2 bezoeken per dag per woning. En je ziet meer mondkapjes voor ieders bescherming, bij cliënten, begeleiders, bezoekers, bij de poli, Samen, Spar. Niet alles is altijd leuk, maar wel nodig voor nu. Samen lukt het ons! Dus houd 1,5 meter afstand en was je handen vaak! Colette: “En geniet vooral met elkaar, maak plezier in de herfst buiten en lekker warm in jullie huis Jullie zijn toppers!

Gerelateerde items

Terug naar boven