Restaurant Plein6

Restaurant Plein6 op woonzorgpark Willem van den Bergh is een unieke plek om te zijn en om te werken. Een prachtige, stijlvol ingerichte ruimte, waar verschillende mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen. Van bewoners van het park tot wandelaars, van kinderen tot senioren en van medewerkers van 's Heeren Loo tot mensen die op bezoek zijn. Of je nu komt voor een kopje koffie met een krantje, voor een kinderfeestje, een diner of een vergadering; iedereen is welkom bij restaurant Plein6.

Je zult merken dat ieder bezoek aan ons restaurant uniek en oprecht is, waarin kwaliteit, beleving en gezelligheid - voor medewerker en klant – voorop staat. Het restaurant heeft fijne stoelen en lekkere banken om op te zitten en bij mooi weer zetten we het terras voor je op. Vanachter de grote ramen heb je een prachtig breed uitzicht over de nieuw aangelegde tuin en het woonzorgpark. Met een vakkundige, creatieve kok en een enthousiast team maken wij het je niet alleen naar de zin, maar zorgen we ook voor een divers aanbod. Op de kaart staan betaalbare, zowel klassieke als moderne gerechten. Kom samen genieten bij Plein6!

Een prettig park!

De dieren-in-het-duinspeurtocht op woonzorgpark Willem van den Bergh is een leuke, actieve en leerzame activiteit voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud. Uiteraard zijn oudere kinderen en ouders vrij om ook mee te zoeken!

De kinderen gaan met hun landkaart op zoek naar verschillende dierensporen en voeren gaandeweg een aantal vermakelijke opdrachten uit. De route is ongeveer 2,5 kilometer en gaat langs de mooiste stukken van het woonzorgpark.

Voor een kleine vergoeding van € 1,50 kun je een dierenspeurtochtpakket aanschaffen. In dit pakket krijgt ieder kind een toffe landkaart voor onderweg met bijbehorende vragen en opdrachten. Na afloop staat er een glaasje limo klaar en krijgen ze ook nog een prachtige medaille. Hoe gaaf!

Ga jij deze leuke en leerzame speurtocht aan? Kom gauw langs bij Restaurant Plein6!

Footgolf Plein6

Restaurant Plein6 biedt verschillende faciliteiten aan; Footgolf Plein6 is er een van. Een fantastische activiteit om te doen, afgeleid van golf, waarin je de bal in zo min mogelijk schoten in de hole moet krijgen. Footgolf Plein6 heeft twaalf prachtig onderhouden holes over het woonzorgpark liggen. Footgolf Plein6 is bestemd voor iedereen die het leuk vindt om buiten te recreëren en sportief bezig te zijn. Dit kunnen cliënten zijn, maar ook medewerkers en mensen van buiten het woonzorgpark. Om te kunnen footgolfen hoef je geen topsporter te zijn; de sport is laagdrempelig en toegankelijk voor een grote doelgroep. Kosten greenfee: €4,- per persoon.

Durf jij de strijd aan? Kijk dan op Restaurant Plein6 voor meer informatie over openingstijden en arrangementen!


Gerelateerde items

Terug naar boven