's Heeren Loo doet mee aan NLdoet! Jij ook?

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 doet ’s Heeren Loo met meer dan 90 locaties mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. En jij kan ook meedoen; alleen, met collega’s, met familie of met vrienden!

Een tuin opknappen, een muur schilderen, een leuk uitje of een high tea organiseren: er is veel mogelijk tijdens NLdoet. Allemaal met de hulp van vrijwilligers. Ook jij kan je natuurlijk inzetten als vrijwilliger tijdens NLdoet. Zit jij normaal achter een bureau of werk je niet in de gehandicaptenzorg en wil je een keer aan de slag met cliënten? Of vind je het leuk om eens een gezellige activiteit te doen met een doelgroep waar je normaal niet mee werkt? Dan is dit je kans!

Vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom! Lees meer over vrijwilligerswerk

Voor vragen over vrijwilligerswerk in het algemeen kun je terecht bij één van de coördinator vrijwillige inzet uit de regio. Ze helpen je graag verder!