’s Heeren Loo Het Westerhonk helpt LVB jongeren op weg naar zelfstandigheid

Ik krijg geen contact met mijn puberende dochter", "Mijn zoon wordt uit het niets ineens agressief", "Het lukt mijn dochter niet om een stage te volbrengen", “Kan mijn zoon ooit op zichzelf wonen?”. Voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en gedragsproblemen zijn dingen, die voor anderen vanzelfsprekend zijn, minder eenvoudig. Taken volbrengen, emoties beheersen en contact met anderen kunnen best lastig zijn.

's Heeren Loo kan hen in kleine stappen helpen op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bieden ondersteuning zo licht of zo zwaar als nodig is; thuis of in één van onze woningen in woonwijken in ’s-,Gravenzande, Monster en Den Haag. Ze kunnen rekenen op behandeling, training, scholing en begeleiding, waarbij alles gericht is op het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Herken jij jouw situatie thuis in het bovenstaande? Wil je meer informatie over wat wij bieden en lezen over de ervaring van Stefano, één van onze cliënten, die begeleid woont in Monster? Ga dan naar https://www.sheerenloo.nl/op-weg-naar-zelfstandigheid-voor-lvb-jongeren. Wie weet kunnen we jouw zoon of dochter binnenkort welkom heten in een van onze woningen of begeleiden bij jullie thuis.

Gerelateerde items

Terug naar boven