’s Heeren Loo mailt veilig met Zivver

De privacy van onze cliënten, verwanten, relaties en medewerkers vinden we van groot belang. Daarom gebruikt ’s Heeren Loo vanaf 3 augustus* “Zivver’’ om e-mail met gevoelige informatie veilig te versturen. Hiermee zorgen we dat deze informatie alleen door de juiste persoon of organisatie gelezen kan worden.

*Binnen 's Heeren Loo zijn we op het moment Zivver aan het testen en uitrollen. Het kan zijn dat nog niet elke medewerker een versleutelde Zivver-mail naar je verstuurd. Er wordt dan van een andere tool gebruik gemaakt om je veilig te e-mailen.

Versleutelde berichten van ’s Heeren Loo openen of ons e-mailen met Zivver

Ontvang je een e-mail van ’s Heeren Loo met een Zivver-melding? Dan bevat de e-mail privacygevoelige informatie. De e-mail is daarom versleuteld en kun je alleen openen met een verificatiecode. Deze code ontvang je per sms of e-mail. Ontvang je voor het eerst een Zivver-mail van ons? Dan krijg je een begeleidende e-mail meegestuurd. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een versleutelde e-mail te sturen met Zivver. Op deze pagina vind je meer uitleg en informatie over het gebruik van Zivver.

Wat is Zivver? 

Veilig e-mailen via Zivver is een veelgebruikte dienst in de gezondheidszorg, bij juridische firma’s en overheidsinstanties. Zivver is een Nederlands bedrijf dat makkelijke manieren heeft om berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die je veilig wilt versturen. Door het gebruik van Zivver voldoen we wederom aan de Europese privacywetgeving (AVG) en NEN-norm NTA 7516.