’s Heeren Loo organiseert netwerkbijeenkomst over zorginnovatie

’s Heeren Loo organiseert netwerkbijeenkomst over zorginnovatie

’s Heeren Loo organiseert in Apeldoorn op dinsdag 5 november van 13.30 - 17.00 uur een netwerkbijeenkomst ‘Impact met zorginnovatie?’ op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Bent u ondernemer in de zorg, werkt u bij een zorgorganisatie of onderzoeksinstelling? Meld u dan aan voor deze netwerkbijeenkomst.

Zorginnovaties helpen cliënten en zorgmedewerkers op veel manieren verder en bieden ons nieuwe mogelijkheden in de dagelijkse begeleiding. Daarom geloven wij in innovatie en krijgt zorgtechnologie steeds meer een plek in onze zorg.

Programma

Welke vragen leven er bij onze cliënten? Waar lopen onze medewerkers in het dagelijkse werk tegenaan? Op de netwerkbijeenkomst leggen we u concrete vragen en casussen voor. Welke impact heeft zorginnovatie? Met elkaar bedenken we oplossingen en mogelijkheden voor de vragen en casussen. De bijeenkomst heeft een interactief karakter met veel ruimte om met elkaar en de sprekers van gedachten te wisselen. Uiteraard is er alle gelegenheid om zelf ook nieuwe innovaties aan te dragen en uit te proberen.

Aanmelden

Meld u uiterlijk 31 oktober aan voor de bijeenkomst op https://zorginnovatie.sheerenloo-events.nl.

Wilt u zelf innovaties tonen op de netwerkbijeenkomst? Geef dat voor 31 oktober door aan Jan Jakob Leidekker: jan.jakob@sheerenloo.nl

De netwerkbijeenkomst is een initiatief van de Innovatieruimte op Groot Schuylenburg. Bekijk in dit filmpje wat de Innovatieruimte betekent voor mensen met een verstandelijke beperking.

Gerelateerde items

Terug naar boven