's Heeren Loo stopt met vacatures voor directe zorg

In de zorg draait het om mensen. Niet om cv’s. Mensen zijn meer dan hun cv. We leren iemand graag eerst kennen, zodat we samen kunnen onderzoeken waar iemands talent het beste tot zijn recht komt. Daarom vind je op onze website vanaf vandaag géén vacatures meer voor begeleiders.

Laagdrempelig en persoonlijk contact

We nodigen iedereen die interesse heeft in een baan bij ’s Heeren Loo uit om contact op te nemen met één van onze recruiters. Zónder cv en zónder motivatiebrief. Voor een persoonlijk gesprek over wensen en talenten. Wij vinden de mogelijkheden die daarbij passen. Dat kan een baan zijn, maar ook een opleidingsplek of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. Net wat het beste bij de sollicitant past. Een appje of het achterlaten van een telefoonnummer is voldoende. Zelf bellen met een recruiter kan natuurlijk ook. 

Succes

Onze nieuwe collega Lea uit Apeldoorn heeft onlangs op deze manier gesolliciteerd. Lea: “Deze manier van solliciteren zou ik absoluut aanraden! Ik heb al meerdere mensen geadviseerd om contact op te nemen met een recruiter van ’s Heeren Loo. Want je wordt echt verder geholpen. En ze kijken veel verder dan een brief of je cv."

Kijk voor meer informatie op werkenbij.sheerenloo.nl.