Samen op koers, het jaardocument 2018 is nu te bekijken

Met trots brengen wij ons digitale jaardocument 2018, met het thema ‘Samen op Koers’ onder je aandacht. Samen met cliënten, medewerkers en stakeholders hebben we ons ingezet om de Koers 2018-2021 te vertalen naar de praktijk. We blikken dan ook terug op een dynamisch jaar waarin we kunnen vaststellen dat we samen goed op koers liggen. Nieuwsgierig naar deze resultaten? 

Bekijk het jaardocument 2018

Cliënten, verwanten en medewerkers vertellen hun verhaal

Ook dit jaar hebben wij weer een digitaal jaardocument, waarin cliënten, verwanten en medewerkers hun eigen verhaal vertellen. In interviews, filmpjes en foto’s. U leest over de Koers 2018-2021 en zijn drie beloftes van een goed leven voor cliënten, mooi werk voor medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie. En over hoe we de complexe zorg verder ontwikkelden. Duurzaamheid is een ander belangrijk thema in ons jaardocument. Uiteraard ontbreken de feiten en cijfers over cliënten, medewerkers en financiën niet.U kunt het jaardocument bekijken op uw PC, laptop of tablet. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Dan kunt u doorklikken naar ons uitgebreide Kwaliteitsrapport Gehandicaptenzorg, de jaarrekening en de jaarverslagen van de Centrale Cliëntenraad en de Centrale Ondernemingsraad. U vindt de links in het jaardocument.

Gerelateerde items

Terug naar boven