Webinar: Samen werken aan relaties met jongeren en volwassenen met een LVB

Het is voor begeleiders een dagelijkse zoektocht om de juiste benadering te vinden voor jongeren en volwassen met een LVB. Hoe geef je de sturing die ze nodig hebben? En hoe geef je ze tegelijkertijd de regie over hun eigen leven om zelf verantwoorde keuzes te maken? Hoe bouw je vertrouwen op in elkaar? Deze vragen bespreken we in ons aankomende webinar op 16 november.

In het webinar gaan we het hebben over relaties tussen begeleiders en mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het vormgeven van de relatie doe je niet alleen. Daarom is iedereen die werkt met mensen met LVB of dat in de toekomst gaat doen welkom bij dit webinar. Schrijf je eind oktober in voor ons webinar.

Casuïstiek, onderzoek en interactie

Aan de hand van casuïstiek en wetenschappelijke inzichten geven we jou handvatten voor je dagelijkse praktijk. Wat hebben mensen met LVB van jou nodig? En wat heb jij nodig om er op een goede manier te zijn voor mensen met LVB? Aan tafel zitten naast een begeleider en ervaringsdeskundige LVB, ook experts. Via de chat is er ruimte om vragen te stellen. Deze behandelen we tijdens het webinar. Ben je begeleider, student, behandelaar, zorgmanager, verwant of op een andere manier geïnteresseerd in dit onderwerp? We nodigen je van harte uit. Eind oktober volgt de officiële uitnodiging en kun je je inschrijven.

Praktische zaken

  • Titel: Samen werken aan relaties met jongeren en volwassenen met een LVB
  • Wat: Online en interactief webinar
  • Wanneer: dinsdag 16 november van 10.30 tot 11.30 uur
  • Voor wie: Voor begeleiders en iedereen die werkt of gaat werken in de gehandicapten- en jeugdzorg met mensen met een LVB
  • Inschrijven: vanaf eind oktober
  • Kosten: gratis

Meer weten?

Binnenkort is op onze website meer informatie te vinden over het webinar LVB. Tot die tijd kun je onze vorige twee webinars nog terugkijken op onze website www.sheerenloo.nl/hechting.

Gerelateerde items

Terug naar boven