Samen zorgen we voor elkaar op Het Westerhonk

Colette Van Driel vertelt in een nieuw filmpje over de beslissing van het kabinet dat in heel Nederland alle maatregelen doorlopen tot 28 april. Dit omdat we zo de verspreiding van het nare #coronavirus zoveel mogelijk willen voorkomen en beperken. Dit betekent dat ook onze afspraken bij 's Heeren Loo voorlopig gelden tot 28 april. De dagbestedingen blijven dus dicht en de dagbesteding gaat door in alle zorgwoningen. En de cliënten mogen nog steeds geen bezoek krijgen. Ook wij vinden dit erg vervelend! Omdat we graag willen dat de cliënten gezond blijven en we met alle liefde voor hen zorgen, staan aan de ingangen van het woonzorgpark een bord om recreanten te weren.

Eerder beloofden we de cliënten dat we goed voor alle dieren bij de Duinboerderij Willemshoeve zouden zorgen. Dat laten Randy en Colette in het filmpje zien. Kijk maar mee en beluister ook nog het leuke nieuws dat we een prijs hebben gewonnen met de landgeiten in Kijkduin.

Tot slot vragen we iedereen zich aan de landelijke afspraken te houden. Ga in kleine groepjes naar buiten en houd gepaste afstand. Samen zorgen we voor elkaar! #dankjewel #applausvoordezorg

Gerelateerde items

Terug naar boven