Samenwerking met Dulon College in LARS

Onlangs zetten 's Heeren Loo de Hartenberg en Dulon College hun handtekening op de samenwerkingsovereenkomst voor het mooie project LARS.

Met LARS leren studenten het vak zorg & welzijn in de praktijk

LARS is een praktijkgerichte leerroute voor mbo zorg- en welzijn studenten. Met LARS leren studenten het vak zorg & welzijn in de praktijk. Zij volgen geen lessen op school, maar leren en lopen stage op De Hartenberg. Praktijk en theorie komen zo direct samen.

Binnen 's Heeren Loo gaan de studenten direct met cliënten aan de slag. Deze praktijkervaring vormt de basis van het leren. Bij LARS werken studenten van verschillende niveaus en opleidingen samen. Door de koppeling van beroepspraktijk en onderwijs wordt de praktijk meegenomen naar het klaslokaal en volgt meteen de koppeling met de theorie. In feite neemt de student wat hij of zij leert meteen weer mee terug naar de praktijk. Het doel van dit samenwerkingsverband is de beroepspraktijk en onderwijs beter op elkaar aan te sluiten. Dat gebeurt door het delen van kennis, expertise en resultaten binnen zorg en onderwijs. Wil je meer weten over project LARS? Bekijk deze video dan eens: 

Samenwerking met Dulon College in LARS

Gerelateerde items

Terug naar boven