Schorten (eindelijk) aangekomen

Hoe lang kan een vliegtuig in de lucht blijven hangen? Een maffe vraag. En dat over een uiterst serieus onderwerp. Maar het geeft aan waarmee de medewerkers Inkoop van 's Heeren Loo in deze bizarre tijden te maken krijgen. Wekenlang was namelijk de mededeling dat het vliegtuig met 'onze' schorten onderweg was. Maar schorten, ho maar.

Nu zit Inkoop nooit bij de pakken neer, dus vonden ze andere wegen om schorten in te kopen, maar op deze toevoer via de lucht was gerekend. We zullen hier niet uitweiden over hoe lang het duurt voordat tegenwoordig een vliegtuig is uitgeladen, of hoe lang inklaren duurt. En de weg naar ons distributiecentrum in Ermelo lijkt ook langer dan voorheen.

'Maar de aanhouder wint', zegt Ernst Klunder, binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de financiën. Samen met de veiligheidsadviseur in Ermelo inspecteerde hij de inhoud van de dozen. 'De volhardende houding van onze medewerkers, daar kunnen we alleen maar bewondering voor hebben. En ik vond het daarom een bezoek waard. Schorten die zo lang kunnen vliegen, die wilde ik wel eens zien.' De inkopers weten dat een tweede lading onderweg is. En daarna volgen nog meer schorten. Zodat onze zorgprofessionals hun werkzaamheden veilig kunnen blijven doen. Aan de inkopers zal het niet liggen.

Gerelateerde items

Terug naar boven