Dik in de prijzen bij de Special Media Awards

De rode loper lag klaar en de een zag er nog feestelijker uit dan de ander. Tijdens de vijfde editie van de Special Media awards zijn er maar liefst 3 awards gewonnen. Naast het winnen van een award hebben de winnaars mooie feedback van de vakjury ontvangen. Dit feestelijke evenement werd gepresenteerd door Irene Moors en Kevin van den Berg.

Tijdens deze jubileumavond van dit bijzondere evenement stonden creativiteit, moed en doorzettingsvermogen van de mediamakers centraal. Van de vier genomineerde inzendingen vanuit 's Heeren Loo, vielen de bovenste drie in de prijzen.

Berghjournaal (Multimedia redactie)

De multimedia redactie werd bekroond voor hun inspirerende wekelijkse nieuwsuitzendingen. De redactie biedt bovendien ruimte aan het ontwikkelen van de talenten van de deelnemers.

Jordy Ham (Gamen)

Jordy ontving de award in de categorie gamen voor zijn uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit in de wereld van gaming, waarmee hij anderen inspireert, vermaakt en informeert.

Judith Elzerman, ervaringsdeskundige in het hebben van NAH (Podcast Verrassend Normaal)

Judith werd geëerd voor haar impactvolle podcast over diversiteit en inclusie, waarin ze diepgaande gesprekken aangaat en bewustzijn creëert voor de LHBTIQ-gemeenschap.

Desiree Sloot (Vloggen)

Desiree neemt je mee in haar wereld van fashion en uiterlijk. Dit doet zij op haar eigen originele wijze in de mooiste creaties.

Deze getalenteerde individuen lieten zien hoe krachtig en positief (sociale) media kunnen zijn, ondanks eventuele uitdagingen en gevaren. De inzendingen werden zorgvuldig beoordeeld door een deskundige vakjury, die de moeilijke taak had om de winnaars te kiezen.

De avond was een bruisende mix van entertainment, humor en emotie. De sfeer in de zaal was zowel gespannen als opgetogen, met veel vreugdevolle momenten en af en toe een vleugje teleurstelling. Hoe dan ook, de avond was een kroon op het werk van alle deelnemers.

De uitzending kun je hier terugkijken op Youtube.

Laatste nieuws