Speeddaten voor een baan op Het Westerhonk | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw

Speeddaten voor een baan op Het Westerhonk

Speeddaten voor een baan op Het Westerhonk

Op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Eentje die past bij je zorgopleiding? En waarmee je écht het verschil kunt maken door iemand met een verstandelijke beperking te helpen op jouw manier bij zijn of haar dagelijkse ontwikkeling? Kom dan donderdag 7 november tussen 16.00 en 19.00 uur speeddaten op ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Als het goed voelt tussen jou en ons en je geschikt bent voor één van onze vacatures, dan maak je gelijk een afspraak voor een meeloopdag. Je kunt deze middag ook gelijk even rondlopen op woonzorgpark Het Westerhonk en de groene, rustige en beschermde omgeving ervaren waar de cliënten wonen, werken en recreëren. En waar jij mogelijk komt te werken.

Welkom op 7 november tussen 16.00 en 19.00 uur in het hoofdgebouw op Vijverweg 18 in Monster (gemeente Westland). Je speeddate met een manager per vacature van je keuze. Zo zijn we bijvoorbeeld hard op zoek naar collega’s voor cliënten met een complexe zorgvraag. Ook zij-instromers zijn bij dit team welkom. Je kunt ook jongeren begeleiden in hun dagelijkse leven. En wist je dat er ouder wordende cliënten zijn die hier genieten van een rustige en prettige dag. Help hen op jouw manier in hun woning en bij hun dagbesteding. Bekijk hier alvast je mogelijkheden. Of lees meer over Het Westerhonk en de ervaringen van je mogelijk toekomstige collega’s.

Je blijft op hoogte via onze Facebook-pagina en de pagina’s van Het Westerhonk op deze site. Graag tot ziens tijdens de speeddate. Of stap eens binnen tijdens een inloopochtend: tweewekelijks vanaf maandagochtend 28 oktober 2019.

Gerelateerde items

Terug naar boven