Speeddaten voor een baan op Het Westerhonk

Op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Eentje die past bij je zorgopleiding? En waarmee je écht het verschil kunt maken door iemand met een verstandelijke beperking te helpen op jouw manier bij zijn of haar dagelijkse ontwikkeling? Kom dan tijdens de Ontdekdezorg Week op vrijdag 20 maart tussen 16.00 en 19.00 uur speeddaten op ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Als het goed voelt tussen jou en ons en je geschikt bent voor één van onze vacatures, maken we een afspraak voor een meeloopdag. Mogelijk kun je al snel aan de slag!

Helpen op jouw manier

Je bent van harte welkom op 20 maart tussen 16.00 en 19.00 uur in Restaurant Samen (zaal Zee), Vijverweg 11 in Monster. Je speeddate met een manager of begeleider per vacature van je keuze. Zo zijn we bijvoorbeeld hard op zoek naar collega’s voor cliënten met een complexe zorgvraag. Je kunt ook jongeren begeleiden in hun dagelijkse leven. Of draag bij aan een goed leven voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. En wist je dat er ouder wordende cliënten zijn die hier genieten van een rustige en prettige dag. Help hen op jouw manier in hun woning en bij hun dagbesteding. Bekijk hier alvast je mogelijkheden. Of lees meer over Het Westerhonk en de ervaringen van je mogelijk toekomstige collega’s.

Vrijwilligerswerk

Je kunt ook in gesprek met het team Vrijwilligerswerk om bijvoorbeeld een maatje te worden, iemand een boekje voor te lezen of een rondje mee te wandelen of te fietsen.

Blijf op de hoogte

Je blijft op hoogte via onze Facebook-pagina en de pagina’s van Het Westerhonk op deze site. Graag tot ziens tijdens de speeddate!

Gerelateerde items

Terug naar boven