Spel Sociale Slimmeriken in een nieuw jasje

Sociale media zijn leuk en handig, ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar ze brengen ook lastige keuzes en risico’s met zich mee. Want hoe zorg je voor privacy en veiligheid? Hoe ga je om met prikkels of contact met anderen? Wat deel je wel en niet?

We ontwikkelden het spel ‘Sociale Slimmeriken’. Voor cliënten, begeleiders, ouders en familie. Samen maken we mensen met een verstandelijke beperking mediawijs.

Sociale Slimmeriken

Sociale Slimmeriken is een interactief spel over de keuzes die je maakt op sociale media. Word jij zomaar met iedereen vrienden op Facebook? Zet je de webcam wel eens aan? En welke sociale media gebruik je eigenlijk?

Het spel is voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking, oudere cliënten, begeleiders, maar ook voor vrienden en familie. Eigenlijk voor iedereen die te maken heeft met sociale media. En heeft als doel om samen mediawijs te worden.

Een nieuw jasje

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het spel een nieuw jasje te geven. De nieuwe editie is te bestellen voor € 35,95 via het bestelformulier op onze website.

Gerelateerde items

Terug naar boven