"Stapje voor stapje terug naar normaal"

Het is alweer een paar weken geleden dat Colette van Driel goed nieuws had over de versoepeling van de bezoekregeling. En er is weer goed nieuws! Er is weer meer bezoek mogelijk. Vanaf nu mogen alle cliënten van ’s Heeren Loo Het Westerhonk ook twee vaste bezoekers op de woning ontvangen, maar dan wel in de eigen slaapkamer en nog niet in de gemeenschappelijke woonruimte. En waar het eerst nog voor een beperkte groep cliënten mogelijk was, mag nu iedereen óp bezoek gaan en logeren Weer positieve veranderingen dus!

Maar dat is nog niet alles, wan ook op het gebied van dagbesteding hebben we weer stapjes gemaakt. Morgen gaan namelijk Samen, de Bosroos en Informatiepunt Receptie weer open voor de cliënten die daar werken. Ze kunnen helaas nog geen bezoekers ontvangen, maar de dagbesteding gaat weer van start. Uiteraard met 1,5 meter afstand. Ook de academie voor Zelfstandigheid is weer begonnen met de lessen. Maar nu nog met twee cliënten tegelijk in de les of ze geven training aan groepen met beeldbellen.

Colette vertelt in het filmpje ook over de veranderingen op het gebied van sporten en op vakantie gaan. Want vrije tijd, beweging en ontspanning zijn heel belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. En uiteraard blijven we voorzichtig en 1,5 meter afstand houden. Zodat we stapje voor stapje weer terug kunnen naar normaal. “Houd vol, we zijn trots op jullie!”

Gerelateerde items

Terug naar boven