Start nieuwbouw met geluksmunten gevierd

Op 25 juni werd de start van de nieuwbouw op woonzorgpark Noorderhaven gevierd, compleet met muzikale omlijsting van DJ Diamond én geluksmunten.

Een prachtige basis

Regiodirecteur Peter Droog: “Deze plek, waar tot een paar jaar geleden 't Tij stond, heeft een rijke historie van saamhorigheid. Carrières begonnen hier en vriendschappen werden voor het leven gesloten. Een prachtige basis om op voort te bouwen!”

Geluksmunten

De geluksmunten symboliseren voorspoed, rijkdom en hoop. Ze staan ook voor een goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie. Kevin, voorzitter van de regio cliëntenraad, Wiekie Weerstand namens de verwantendeelraad en Peter Droog bevestigden elk een munt op een heipaal, het fundament van de woningen. In totaal worden er 32 woonplekken gerealiseerd aan Kersenhout, veld 5. Dit is het eerste project van een reeks vastgoedplannen die de komende jaren gepland staan. 

Van blijvende betekenis

Kevin: “Het leukste is dat de munt voor altijd blijft zitten.” Peter Droog voegt toe: “Als over 70 of 80 jaar dit pand plaats moet maken voor nieuwbouw, hopen we dat de munten worden teruggevonden en dat ze van betekenis blijven voor deze locatie.”

Laatste nieuws