Stefanie zoekt huisgenootjes op Het Westerhonk

Stefanie heeft een ernstig meervoudige beperking en woont sinds 2018 op Het Westerhonk in een van de nieuwe studio’s. Ze heeft een eigen slaap- en badkamer voorzien van alle gemakken zoals een plafond-tilliftsysteem. Wie wordt haar nieuwe huisgenootje?

Haar vader, meneer Peeters vertelt: “Onze kanjer Stefanie woont hier heerlijk. Ze heeft een grote studio, waar we ons als gezin fijn terug kunnen trekken om even met elkaar te knuffelen en aandacht voor elkaar te hebben. Omdat Stefanie rolstoelgebonden is, kan ze zelf niet even naar haar kamer als ze dat wil. Daarom is het van belang dat wij dat aanvoelen en haar helpen. Ook de gezamenlijke woonkamer is een fijne ruimte en voorzien van alle gemakken.” 

De familie Peeters is blij met de mogelijkheden bij ’s Heeren Loo voor Stefanie en het gezin. “De professionele begeleiders betrekken ons actief bij hun zorg en ondersteuning. We kunnen ook altijd bij Stefanie binnenlopen om mee te eten, haar in bad en bed te doen of een boekje voor te lezen. Ze kunnen klein denken, dat is waardevol. Dan zie je dat je kind op de goede plek zit en kan groeien op de manier die bij hem of haar past. Dat wil je als ouder of verwant voor je kind, met of zonder beperking, daarin is iedereen gelijk”, aldus Stefanie’s moeder.

Er zijn nog enkele studio’s vrij. Dus Stefanie, haar huisgenoten en begeleiders zoals Manon zoeken naar nog meer gezellige dochters, zonen en verwanten die eraan toe zijn hier te wonen. Wil je meer weten over deze woonplek of heb je een vraag? Bekijk sheerenloo.nl/studio-emb-monster en neem vrijblijvend contact op voor een bezoek of gesprek. Op sheerenloo.nl/hetwesterhonk vind je alle mogelijkheden voor wonen, werken en recreëren.

Gerelateerde items

Terug naar boven