The Dream Challenge; Jongeren met dromen gezocht!

Dit jaar wordt gestart met de ‘maatschappelijke diensttijd’. Op initiatief van staatssecretaris Paul Blokhuis worden jongeren uitgedaagd om zich (vrijwillig) maatschappelijk in te zetten.Wij vinden het belangrijk dat maatschappelijke diensttijd voor iedereen toegankelijk is en daarom organiseert ’s Heeren Loo samen met Academie voor Zelfstandigheid The Dream Challenge. Jongeren met én zonder verstandelijke beperking gaan een paar maanden intensief met elkaar optrekken in het kader van maatschappelijke diensttijd. In die tijd gaan zij een ‘challenge’ aan, ofwel een uitdaging met maatschappelijke impact.

Daarom doen we in het kader van The Dream Challenge de volgende oproep:

Jongeren met dromen gezocht !

Jouw droom waar maken? Dat kan in The Dream Challenge!

Wil jij een buurtfeest organiseren?
Baal jij van poep op de stoep en wil je daar iets aan doen?
Kortom, wil jij iets doen waar anderen ook blij van worden?
Dat kan met THE DREAM CHALLENGE!

We vinden een maatje met wie je samen kunt werken. Zo sta je er niet alleen voor. Ook krijg je een dreamcoach van de academie voor Zelfstandigheid die je gaat helpen.
Bovendien krijgt elke droom een bedrag van 500 euro zodat je echt aan de slag kunt. Maar….op is op! Dit jaar is er ruimte voor 35 dromen.
Dus laat snel weten wat jouw droom is en wie weet wordt jouw idee uitgekozen!

Meedoen?

Mail dan jouw droom naar onze dreamcoaches Petra en Tieke via join@thedreamchallenge.nl. Je kunt hen ook mailen als je vragen hebt.

Feestelijke startbijeenkomst!

Op donderdagmiddag 31 januari is er een feestelijke startbijeenkomst. Dus meld je het liefst voor die tijd aan. Wij nemen dan snel contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jouw dromen!

Gerelateerde items

Terug naar boven