Theaterles op Het Westerhonk

Doen alsof je een ander bent: een oma, een superheld, een rijke zakenman, de bakker op de hoek. Wil jij dat ook wel eens? Dit kan, want Theaterschool Koperen Kees is in januari gestart met buitengewoon leuke theaterlessen op het woonzorgpark. Super leuk dat al negen jongens en meiden die bij ons wonen of werken, met veel plezier meedoen! Matisse is één van hen: “Ik vind het een leuke groep cliënten. In mijn eerste les heb ik al veel geleerd. De begeleiders Jeroen en Els vind ik aardig en zij geven iedereen goed les.”

Wist je dat er nog plek is? Wil jij ook leren toneelspelen en een voorstelling in een echt theater spelen. Dat kan! Je hoeft het allemaal nog niet te kunnen, want twee docenten helpen je om er iets fantastisch van te maken. En daarbij heb je vooral veel plezier! Zie jij jezelf wel als acteur in je vrije tijd? Bespreek dit dan met je begeleider of je ouders en kom erbij! De lessen zijn op dinsdagavond. Wil je je aanmelden, heb je vragen over bijvoorbeeld de kosten, of wil je eerste een keertje kijken of proberen? Mail dan naar: vrijetijdsbesteding.monster@sheerenloo.nl of info@koperenkees.nl.


Deze theaterlessen van Theaterschool Koperen Kees zijn onderdeel van PUUR! Cultuur en wordt mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb.

Gerelateerde items

Terug naar boven