Tiktokker Rohan aan tafel bij Paul de Leeuw

TikTokker en winnaar van de Special Media Awards Rohan (@RohanWeaponX) mag vanavond aanschuiven bij het nieuwe tv-programma van Paul de Leeuw. In zijn nieuwe talkshow Knoop & De Leeuw gaat hij in gesprek met spraakmakende gasten, met én zonder verstandelijke beperking. Samen blikken ze terug op de grote momenten van het afgelopen jaar. Rohan: “Het was een onvergetelijke ervaring. Ik vond het heel erg leuk om als gast bij Paul de Leeuw aan tafel te zitten samen met Famke Louise en niet te vergeten de andere twee Special Media winnaars.”

Niet alleen voor, maar ook achter de schermen bestaat het team deels uit mensen met een beperking, van redacteuren tot opnameleider, van visagist tot publieksopwarmer. Paul de Leeuw: "Een langgekoesterde wens gaat in vervulling met deze speciale show voor iedereen, door iedereen, met of zonder handicap.” Het belooft een wervelende, feestelijke week te worden vol verrassingen.

Knoop & De Leeuw is vanaf 19 december tot en met 23 december iedere dag te zien op NPO 1 om 19.05 uur. En terug te kijken bij NPO Start.

Gerelateerde items