Nieuwe dagbesteding toneelspelen

Vind jij het leuk om toneel te maken? Om een rol te spelen in een stuk of een soapserie? Om met anderen te werken aan een voorstelling? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Vanaf maart/ april starten we met een nieuwe dagbesteding: Toneelspelen.

Wat gaan we doen?

We houden ons bezig met allerlei oefeningen, spellen en kleine opdrachten. Hoe speel je een andere persoon, hoe kun je je stem goed gebruiken. Je leert je goed concentreren, en hoe je kunt improviseren. Ook teksten onthouden en goed bewegen, verhalen verzinnen en vertellen en spelen voor de camera. Alles wat er bij komt kijken om een goede acteur te zijn! 

De dagbesteding is gevestigd op de Appelhof 9 in Noordwijk en zal voorlopig op maandagochtend én maandagmiddag door Jos van Varik verzorgd worden.

Meer weten?

Lijkt het je leuk om deze vorm van dagbesteding te gaan doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Jos van Varik: jos.van-varik@sheerenloo.nl

We nodigen je daarna uit voor een gesprek om kennis te maken en uit te leggen wat we willen doen. Dan kijken we samen of het iets voor je is.

Gerelateerde items

Terug naar boven