Twee alpaca's op Parkboerderij De Hartenberg

Op 1 maart mochten twee alpaca's voor het eerst hun nieuwe verblijf verkennen bij Parkboerderij De Hartenberg! 

Wij zijn erg dankbaar voor alle donaties van de EdeDoet bonnen, geldbedragen en het delen van de inzamelingsactie. Zonder deze donaties hadden we dit nooit mogelijk kunnen maken!Welkomstfeestje

Vol verwachting keken de medewerkers van de Parkboerderij en de twee alpaca's uit naar deze dag. Ze hebben er echt een feestje van gemaakt! Iedereen was uitgenodigd om te komen kijken, hier werd goed gebruik van gemaakt. De zon scheen en voor iedereen stond er beschuit met muisjes klaar. We hebben gezamenlijk gekeken hoe de alpaca's naar buiten gingen. Cliënt Bertus mocht samen met een begeleider de deuren van de stal openen. 

De buren
Ook de buren van de alpaca's waren al snel van de partij. De ezels en pony's kwamen aangerend om kennis te maken met de nieuwe buren. De alpaca's zelf vonden de kennismaking nog wel een beetje spannend, maar we gaan er vanuit dat het helemaal goed komt als ze er wat langer wonen! 

Nu nog een naam
De namen van de twee mannelijke alpaca's zijn nog niet gekozen. Tijdens het welkomstfeestje konden alle bezoekers suggesties voor de namen inleveren. Daar worden straks de twee leukste namen uitgekozen. 

Kom je de alpaca's ook snel bekijken?

Foto's alpaca feestje De Hartenberg

Je bent van harte welkom om de alpaca's te bewonderen. Je kunt ze vinden op Parkboerderij De Hartenberg. Zie je ze niet in de wei lopen? Neem dan een kijkje in de stal!