Verschuivingen binnen regiodirectie ’s Heeren Loo

Esther de Wilde wordt met ingang van 1 december 2020 directeur van de regio Oost en Geeuwenbrug van ’s Heeren Loo. In regio Gelderland Midden gaat Saskia Emmerik aan de slag als directeur, ook zij start op 1 december.

Nieuwe regio ‘Oost en Geeuwenbrug’

De nu zelfstandige regio’s Oost-Nederland en Complexe zorg/Eikenhorst gaan vanwege diverse organisatorische redenen samen verder als één regio ‘Oost en Geeuwenbrug’. Esther de Wilde kent de regio al goed, vanwege haar huidige functie als directeur van regio Complexe zorg/Eikenhorst.

De regio Oost-Nederland omvat een groot geografisch gebied waarin mensen met een verstandelijke beperking diverse vormen van zorg en begeleiding ontvangen. In regio Complexe zorg/Eikenhorst (Drenthe) ligt woon- werkgemeenschap de Eikenhorst. Hier wonen en werken mensen met een lichte verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag. Voor deze cliënten is het aantal geschikte woonplekken in Nederland zeer beperkt.

Gelderland Midden

Nieuwe directeur van Gelderland Midden Saskia Emmerik was al werkzaam binnen ’s Heeren Loo, als directeur van regio Oost-Nederland en neemt het stokje over van huidig directeur Anke Visserman. Aanleiding hiervoor is het pensioen van Visserman. ’s Heeren Loo dankt Visserman voor haar jarenlange inzet voor de organisatie. We zullen op een gepaste manier afscheid van haar nemen. 

Regio Gelderland Midden biedt zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking, van jong tot oud. Zowel op woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom, als in diverse andere plaatsen in Gelderland.

Foto: Esther de Wilde (links) en Saskia Emmerik

Gerelateerde items

Terug naar boven