“Vriendschap? Als het goed voelt, is het leven mooier!”

“Vriendschap? Als het goed voelt, is het leven mooier!”

Is het leven mooier met vrienden? Angie zegt: “Vriendschap is voor iedereen anders. Als het goed voelt, is het leven mooier.” In de landelijke Week van de Lentekriebels van 18 tot en met 22 maart gaan cliënten, familie, verwanten en medewerkers op Het Westerhonk in gesprek. Over vriendschap, relaties, weerbaarheid, geaardheid en seksualiteit. Er is een weekprogramma opgesteld voor mooie, verrassende contactmomenten.

Activiteiten en workshops

Maandag 18 maart 15.00-16.00 uur openen we de week. Regiodirecteur Astrid van der Voort geeft het startsein voor de aanleg van een regenboogzebrapad en een liefdesweg voor Restaurant Samen op Het Westerhonk. Zo benadrukken we dat iedereen bij ’s Heeren Loo uniek is en welkom. Onder begeleiding van gezellige discomuziek kleuren we de regenboog in en krijten we tekeningen over de liefde.

Deze hele week staat elke woning, dagbesteding, buurthuis en club in het teken van vriendschap & seksualiteit.

Op maandag 18, dinsdag 19, woensdag 20 en vrijdag 22 maart
zijn medewerkers welkom bij een workshop over seksualiteit toegespitst op de groep cliënten waarbij hij/zij werkt, in een woning of bij dagbesteding.

Maandag 18 maart 19.00-21.00 uur
gaan ouders en verwanten in gesprek over vriendschap, relaties en seksualiteit. Kennis ophalen en kennis delen. De avond wordt geleid door Ricardo Gya, systeemtherapeut en ervaringsdeskundige. Alle cliëntenvertegenwoordigers hebben hiervoor thuis een uitnodiging ontvangen.

Dinsdagavond 19 maart 19.00-20.00 uur
is het meidenavond en donderdagavond 21 maart 19.00-21.00 uur jongensavond voor cliënten hoog niveau. Echt praten over je gevoel voor vrienden en vriendinnen, over vriendschap en relaties is best moeilijk. De jongens en meiden krijgen een leuke, gezellige en grappige avond, met filmpjes en een spel.

Donderdag 21 maart 13.00-14.00 / 14.00-15.00 uur
geeft de Zandtovenaar, bekend van tv, tweemaal een optreden voor cliënten laag niveau.

We kijken uit naar een mooie week waar iedereen de kriebels van in de buik krijgt!

Gerelateerde items

Terug naar boven