Vrijwilliger gezocht voor Het Jongerenhonk

Ben jij enthousiast en sportief en heb je een paar uurtjes over op vrijdagochtend? Wil jij bijdragen aan een goed leven voor jongeren met een beperking en hun dagen een klein beetje mooier maken? Dan is dagbesteding Het Jongerenhonk op Het Westerhonk op zoek naar jou! Deze gezellige club zoekt een vrijwilliger voor de vrijdagochtend van 9 tot 12 uur om samen met twee jongens van 18 jaar een krantenwijk te lopen. Je start om 9 uur op Het Jongerenhonk en drinkt met de cliënten een kopje thee of limonade. Hierna ga je samen met een begeleider en de jongens op de tandem naar Monster om de kranten te bezorgen.

Krantenwijk

Het Jongerenhonk heeft sinds kort deze krantenwijk in Monster. De begeleiders gaan samen met de cliënten op de tandem naar Monster. Tijdens het lopen van de krantenwijk proberen ze de jongens steeds meer zelf te laten doen. Eerst bezorgen ze samen de krant, dan wordt de krant aangegeven en doet de cliënt ‘m zelf in de brievenbus en zo gaan ze steeds een stapje verder om de zelfstandigheid te bevorderen.

Contact

Lijkt het je leuk en waardevol om op vrijdagochtend deze twee jongens te begeleiden en bij te dragen aan hun ontwikkeling? Neem dan contact op met de afdeling Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk.westerhonk@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven