Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers

Heel veel vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze cliënten. Dat kan gelukkig weer na de coronapandemie. Vrijwilligers hebben een heel belangrijke rol in het netwerk van onze cliënten, soms zijn ze de enigen die een cliënt ziet buiten onze medewerkers en zorgverleners. Veelal doen ze iets extra's, leuk voor de cliënt en als ondersteuning van de verwanten. Wandelen, fietsen, een spelletje, of gewoon er zijn. 

In onderstaand filmpje komt vrijwilliger Chris aan het woord. "Het belangrijkste is dat je het niet alleen voor een ander doet, maar ook voor jezelf. Je moet er zelf ook wat uit halen. Het helpt je te relativeren en je leert er dingen van.”

Bestuurder Ageeth Ouwehand gaat in op het belang van de rol van vrijwilligers. Ook vrijwilliger worden naast jouw baan bij 's Heeren Loo, of ken je iemand die vrijwilliger zou willen worden? Stuur een mailtje naar vrijwilliger@sheerenloo.nl.

Wil jij net als Chris iets extra’s betekenen in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Kijk op https://lnkd.in/dCh6Cce. Stuur een mailtje naar vrijwilligerswerk@sheerenloo.nl

💙 Dankjewel!

Gerelateerde items

Terug naar boven