Wandel je mee tijdens de Pinksterwandeltocht op Noorderhaven?

Op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, vindt in de middag de jaarlijkse Pinksterwandeltocht plaats georganiseerd door ’s Heeren Loo. Iedereen die van wandelen houdt is van harte welkom om mee te doen aan de 3 of de 5 kilometer. Neem dus vooral je buren, vrienden en familieleden mee. De tocht gaat over het prachtige 84 hectare grote terrein van woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp en leidt langs muzikale activiteiten, de kinderboerderij, manege en de speeltuin.

Inschrijven kan op de dag zelf tussen 13.30 en 14.30 uur op het terras van Cederhout 1, waarna de wandeltocht van start gaat. Deelname aan de puzzelwandeltocht kost 6,50 euro per persoon, dat is inclusief de medaille en een ijsje. Onderweg krijg je stempels bij de twee controleposten en aan het einde van de tocht ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. De puzzeltocht is er op peuter/kleuterniveau en voor volwassenen.

Uiteraard is er ook heel veel gezelligheid en vermaak. Zo kun je vanaf 13.00 uur patat en snacks kopen bij Puntje Patat. Daarnaast kom je onderweg van alles tegen, zoals het Zeemanskoor Onder Zeil, Space-ci-men, Dansclub Noorderhaven, Koor La Presa, Breaksquad, Rock-A-Billy Rebel Dancers, een draaiorgel, ijskar Senza (ambachtelijk Italiaans ijs) en kippen en konijnen.

Ook met slecht weer gaat de tocht gewoon door, dus let goed op de kleding. Heb je vragen of wil je graag meer weten? Mail dan gerust naar vrijetijdsbesteding.nh@sheerenloo.nl.