Wandel je mee tijdens de Pinksterwandeltocht op Noorderhaven?

Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, vindt in de middag de jaarlijkse Pinksterwandeltocht plaats georganiseerd door ’s Heeren Loo. Iedereen die van wandelen houdt is van harte welkom om mee te doen aan de 3 of de 5 kilometer. Neem dus vooral je buren, vrienden en familieleden mee. De tocht gaat over het prachtige 84 hectare grote terrein van Noorderhaven te Julianadorp en leidt langs muzikale activiteiten, de kinderboerderij, manege en de speeltuin.

Inschrijven kan op de dag zelf tussen 13.30 en 14.30 uur op het terras van Cederhout 1, waarna de wandeltocht van start gaat. Deelname kost 6,50 euro per persoon. Dat is inclusief de medaille, een ijsje en de puzzelwandeltocht. Onderweg krijg je stempels bij de twee controleposten en aan het einde van de tocht ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. De puzzeltocht is er op peuter/kleuterniveau en voor volwassenen.

Uiteraard is er ook heel veel gezelligheid en vermaak. Zo kun je vanaf 13.00 uur patat en snacks kopen bij Puntje Patat. Daarnaast kom je van alles tegen, zoals de Crazy accordeons, doedelzakspeler Jeanette Smits, muziekgroep Nordica, steltloper Mister Europe, Big Bugs, ijskar Senza (ambachtelijk Italiaans ijs) en Levende Have.

Ook met slecht weer gaat de tocht gewoon door, dus let goed op de kleding. Heb je vragen of wil je graag meer weten? Mail dan gerust naar vrijetijdsbesteding.nh@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items