Heb jij je al ingeschreven voor het webinar ‘Stress herkennen en ermee omgaan’ van woensdag 29 juni?

Je hebt slecht geslapen, komt op je werk en je cliënt wacht al op je. Vandaag moet hij naar de tandarts. Hij vindt dit zo spannend dat hij er buikpijn van heeft. Zijn stress over de tandarts loopt op. Hij wordt verbaal onrustiger, begint te ijsberen en gooit een kopje van tafel. Je hebt hoofdpijn en je vraagt je af hoe je samen met je collega's goed de dag doorkomt. Herken je dit bij jezelf of je cliënt? En wil je hierover leren? Schrijf je dan in voor het webinar op 29 juni van 10.30-11.30 uur.

Stress hebben we nodig om te functioneren. Het helpt ons om alert te zijn en in contact te staan met onszelf en de mensen om ons heen. Pas als het te vaak voorkomt of te lang duurt, kan je vastlopen. Of je maakt iets mee dat zóveel stress oplevert dat je er later nog steeds last van hebt.

Om stress beter te herkennen, is het fijn om te weten hoe dat nu eigenlijk werkt in je hoofd en in je lijf. En wat je nodig hebt om de stress op een hanteerbaar niveau te houden, zodat je goed kan functioneren.

Het webinar

Je krijgt informatie van een begeleider, een vaktherapeut, een onderzoeker, gedragswetenschappers en ervaringsdeskundigen. Aan de hand van casuïstiek en wetenschappelijke inzichten vertellen zij je meer over de achtergronden van stress. Je krijgt handvatten voor de dagelijkse praktijk. Wat heb jij nodig om stress te herkennen bij jezelf en bij anderen? Welk effect heeft jouw stress op de ander? En hoe kan je omgaan met stress bij jezelf en bij anderen? Via de chat is er ruimte om vragen te stellen. Die vragen behandelen we live.

Meer weten?

Wanneer? Woensdag 29 juni van 10.30 tot 11.30 uur

Voor wie? Voor begeleiders, ouders, professionals, vrijwilligers, studenten, mantelzorgers en iedereen die interesse heeft

Inschrijven via onze website

Kosten: gratis

Door wie? Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Expertisecentrum MVG

Gerelateerde items

Terug naar boven