Week van de Lentekriebels: Vriendschappen en relaties

Week van de lentekriebels

Het is de Week van de Lentekriebels in Nederland. Op basisscholen, maar ook bij ons. Van 18 tot 22 maart staan stil bij het thema Vriendschappen en relaties, al dan niet samen met leden van ons Expertiseteam Seksualiteit. Het thema is belangrijk voor ieder mens en het is goed om daarover te blijven praten. Want zoals een cliënt Angie het verwoordt: “Vriendschap is voor iedereen anders. Maar als het goed voelt, is het leven mooier.”

Op veel locaties van ’s Heeren Loo organiseren we allerlei activiteiten. Hieronder vind je een greep uit alles wat er deze week gebeurt.

Regenboogzebrabad

“Verven en krijten maar!”. Regiodirecteur Astrid van der Voort gaf hiermee het startsein aan cliënten, familie en medewerkers voor de aanleg van een regenboogzebrapad en liefdesweg op woonzorgpark Het Westerhonk. “Want iedereen is uniek en welkom bij ’s Heeren Loo.” Genietend van gezellige discomuziek ontstonden de mooiste straattekeningen in alle kleuren van de regenboog. Tijdens de Week van de Lentekriebels staan we op een liefdevolle wijze stil bij vriendschap, relaties, weerbaarheid, geaardheid en seksualiteit. Lees hier wat er op het Westerhonk nog meer te doen is.

Gerelateerde items

Terug naar boven