Vacatures 13 nieuw

's Heeren Loo opent de deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

Week van Zorg en Welzijn bij 's Heeren Loo

Van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. 's Heeren Loo opent tijdens deze week de deuren voor (vrienden en familie van) mensen met een verstandelijke beperking, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Zo laten we deze week iedereen die geïnteresseerd is in ’s Heeren Loo kennismaken met de Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

Van alles te doen en te zien

Dit jaar doen er nog meer regio’s mee met de Week van Zorg en Welzijn. Een kleine greep uit het aanbod. Kom naar de open dag in Apeldoorn en neem een kijkje op de creatieve markt of doe een workshop. Of neem deel aan een rondleiding over het terrein van woonzorgpark Ermelo of Groot Emaus. In rayon Nijkerk is een zorgmarkt en samen met studenten wordt in rayon Harderwijk een roadshow georganiseerd. Ook op het terrein Hartenberg en bij de Wieken in Geldermalsen is het Open Huis en staan de deuren open.

Vacatures onder de aandacht

Daarnaast heeft ’s Heeren Loo vacatures op locaties door het hele land. Tijdens de week van Zorg en Welzijn kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met onze organisatie. Om de vacatures onder de aandacht te brengen organiseren bijvoorbeeld de locaties in Den Helder en Noordwijk speeddates waarbij je medewerkers het hemd van het lijf kunt vragen over openstaande vacatures en het werken bij ’s Heeren Loo. In Monster is een banenmarkt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de activiteiten die de locaties van ’s Heeren Loo organiseren, kijk dan op onze overzichtspagina Week van Zorg en Welzijn. Hier zie je welke locaties hun deuren openen en welke activiteiten ze organiseren.

Gerelateerde items

Terug naar boven