Werken bij website aansprekender

Werkzoekenden op een aansprekende manier enthousiasmeren voor werken bij 's Heeren Loo. Dat willen we onder andere bereiken met onze website. En het zo makkelijk mogelijk maken om laagdrempelig met ons in contact te komen of te solliciteren op een boeiende functie.

Dit jaar zetten we daarom flinke stappen om onszelf als werkgever nog beter te presenteren op onze website. Hier zie je de eerste onderdelen die we hebben verbeterd.

De eerste indruk

Op werkenbijsheerenloo.nl staat nu gelijk bovenaan de pagina een opvallende foto of video. Hier laten we zien hoe medewerkers ons motto: 'Helpen op jouw manier' in de praktijk brengen.

Website beter laten aansluiten bij campagnes

We plaatsen doorlopend advertenties op verschillende online kanalen en in offline media voor vacatures en werken bij 's Heeren Loo. Nu kunnen we met onze website beter aansluiten bij de campagnes.

  • Het was niet mogelijk om vacatures op iedere gewenste pagina's te plaatsen. Je kon alleen de vacature bekijken op de vacaturepagina. Nu kunnen we instellen welke vacatures waar moeten worden getoond.

  • Het is nu makkelijker om snel per mail een paar vragen te stellen aan een recruiter.

  • De 'vacaturetegel' heeft nu net zoals de uitingen in onze campagnes het kenmerkende golfje. Daarnaast hebben we de vacaturetitels ingekort, de korte beschrijving weggehaald en de link naar de vacature opvallender gemaakt.

Andere verbeteringen op de website

  • A/B testen is mogelijk op de website met Google Optimizer.
  • Introveld toegevoegd voor het tonen van de openingstijden van klantcontact.
  • Mededeling balk (bijvoorbeeld te gebruiken telefonische storing calamiteit).
  • Locaties hadden 2 webadressen. Dit was niet goed voor onze vindbaarheid in zoekmachines en voor online rapportages. Nu heeft iedere locatie 1 unieke URL.

Ideeën voor verbeteringen

Heb jij een idee of suggestie voor de website? Laat het ons weten! 

We willen steeds blijven onderzoeken hoe we de bezoekers met onze website nog beter kunnen helpen. En we zijn blij met de opmerkingen en suggesties die we krijgen. Dit helpt ons om te kiezen wat we gaan verbeteren aan sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven