Werken bij website is vernieuwd

Helpen op jouw manier! Dat is wat we willen zeggen tegen iedereen die zich oriënteert op werken bij 's Heeren Loo. Op onze vernieuwde werken bij website komt 'Helpen op jouw manier' nu overal in terug. In hoe we de bezoeker aanspreken, in de verhalen van onze collega's die we delen en in hoe we laten zien wie we zijn als werkgever. 

Bij 's Heeren Loo gaat het om jouw manier van werken, ontwikkelen en leven.

Dit is vernieuwd en toegevoegd

 • In onze arbeidsmarktcommunicatie willen we potentiële nieuwe collega's persoonlijk aanspreken en hen laten zien wie we zijn als werkgever. Dat je bij ’s Heeren Loo de ruimte krijgt om je baan op jouw eigen manier in te vullen. 'Helpen op jouw manier' komt nu overal in de werken bij site terug. In de homepagina, in de vacatureteksten, in de foto's en in de video's.

 • De homepagina van 'Werken bij' ziet er totaal anders uit, zowel op een computerscherm als op mobiel. Je ziet gelijk een 'Helpen op jouw manier verhaal' met daarbij de 'Vacaturezoeker'. Zo kunnen bezoekers snel en makkelijk de gewenste vacatures vinden.

  Zo was het eerst

  Zo is het nu

  Bekijk de pagina 'Werken bij 's Heeren Loo'

 • Het zoeken van vacatures hebben we sterk verbeterd. In de 'vacaturezoeker' staan de belangrijkste vakgebieden direct bovenaan en je kunt je zoekopdracht makkelijk verfijnen of uitbreiden met meer filters. Ook is het nu mogelijk om vacatures te vinden op reisafstand.

  Zo was het eerst

  Zo is het nu


 • De belangrijkste informatie (plaats, uren, salaris, reactietermijn, solliciteerknop) staan nu gelijk bovenaan. De solliciteer- en deelknop blijven ook altijd in beeld als je naar beneden scrollt. Onderaan iedere vacature staan onze 3 bouwstenen: zorgen, ontwikkelen en leven. En helemaal onderaan staat altijd de jobalert voor die mensen die niet direct willen solliciteren, maar wel op de hoogte willen blijven van nieuwe vacatures.

  Zo was het eerst

  Zo is het nu

 • De belangrijkste vakgebieden waarin je kunt werken bij 's Heeren Loo staan nu duidelijk op de werken bij homepagina. Je leest wat je krijgt als je bij 's Heeren Loo komt werken en hoe je in jouw vakgebied kunt helpen op jouw manier.

 • We hadden al een jobalert alleen hebben we deze nu toegevoegd onderaan alle pagina's en onder iedere vacature.

 • 's Heeren Loo bruist van de verhalen. In onze arbeidsmarktcampagnes laten we zien hoe collega's helpen op hun manier. Deze verhalen zijn nu duidelijker zichtbaar op de website en de bestaande verhalen hebben we toegevoegd aan de pagina's over de vakgebieden.

Met dank aan

 • Projectteam recruitment, ICT en Marketing & Communicatie: Jan, Roderik, Else, Astrid, Bob en Catherine
 • Ontwerp: Bolden
 • Teksten: Zeg Tekst
 • Technisch realisatie: a&m impact

  Gerelateerde items

  Terug naar boven