Werken bij Willem van den Bergh

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Jij maakt het verschil voor de cliënt.

Bekijk ons actuele vacature aanbod en kom bij ons werken als gediplomeerd begeleider of verzorgende. Op onze website vind je een overzicht van alle vacatures of zoek specifiek voor een locatie bij jou in de buurt door jouw postcode in te vullen in het zoekgebied.

Wij zoeken begeleiders

Kom je net van school of heb je al meer werkervaring? Kijk dan op de pagina voor Begeleiders

Nog geen passende opleiding?

Leergierig maar geen boekenwurm? Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren bij ’s Heeren Loo. Ook is het mogelijk om stage te lopen. Bekijk onze mogelijkheden!

Vrijwilliger worden?

Wil jij je inzetten als vrijwilliger, bijvoorbeeld door met de cliënt te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Recruiter Anne de Winter vertelt je graag meer over werken bij 's Heeren Loo, bel of mail met Anne: 06 - 30 23 06 49 of anne.de-winter@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven