Wervingscampagne van start: Begeleiders gezocht voor nieuwe woonkern in Goes

In september 2024 openen de deuren van onze nieuwe woonkern in Goes, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Hiervoor zijn wij op zoek naar stevige en toegewijde begeleiders MVG die klaar staan om het verschil te maken.

De nieuwe woonkern in Goes bestaat uit groepswoningen en appartementen, waar bewoners de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. In deze setting is samenwerking essentieel; collega's kunnen altijd op elkaar vertrouwen en bouwen. Doordat de woningen deels aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen begeleiders snel en eenvoudig extra ondersteuning inschakelen van collega's uit aangrenzende woningen.

In de komende weken lanceren we een uitgebreide wervingscampagne. We adverteren in lokale huis-aan-huis bladen, zijn actief op social media en plaatsen reclameborden langs de weg. Daarnaast organiseren we een informatiemiddag waar je meer kunt leren over de mogelijkheden die we bieden. Tijdens deze informatiemiddag heten we iedereen welkom die geïnteresseerd is. Het is een gelegenheid om vragen te stellen, ons team te ontmoeten en de faciliteiten te verkennen.

We willen met deze campagne laten zien dat werken met deze doelgroep prachtig is om te doen om hen verder te helpen. We zijn op zoek naar mensen met een natuurlijke aanleg om deze cliënten te begeleiden. Kortom: Je hoeft alleen jezelf te zijn!

Ben je klaar om het verschil te maken?

Samen kunnen we het verschil maken in het leven van cliënten en een zinvolle carrière opbouwen waarin je elke dag het gevoel hebt dat je ertoe doet. Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou.

Word begeleider MVG in Goes