"Zeg wat je doet en doe wat je zegt"

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

Laat mij zien wat er anders kan. Net als jij wil ik genieten van het leven”, rapt Marcel. Hij vertelt wat hij en andere cliënten op Het Westerhonk ervaren en vooral nodig hebben. “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”. Beluister en bekijk Marcel als ware artiest, samen met Sammy, Willeke, Richard, Jan, Xander, Jennifer, Etiënne, Dharmender, René, Jeffrey, Prechand en Melanie. Wat vind jij ervan? Blijft het lied in jouw hoofd hangen?

Rap en videoclip Marcel

Marcel liep eerder vast in zijn leven en kreeg dat gelukkig weer op de rit met intensieve begeleiding bij 's Heeren Loo. Sterke medewerkers met passie en wat humor helpen de cliënten. Marcel helpt ons op zijn manier bij de zoektocht naar zulke begeleiders, met zijn passie voor rap. Sterk van hem. Begeleider Vila stond aan zijn zij, bij het schrijven van de teksten, het inzingen in een professionele studio en het optreden voor de cameracrew.

Ook al woont Marcel nu bij Middin, we kunnen op hem rekenen. Kunnen we op jou rekenen? Ken jij een nieuwe medewerker of ben jij zelf toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer of bezoek de Banenmarkt & Rondje op Het Westerhonk. Ga op 15 maart tussen 15.00 en 19.00 uur in gesprek en maak direct een afspraak voor een meeloopdag. Bekijk ook Het Westerhonk/Kom werken of Facebook.

Gerelateerde items

Terug naar boven