Zeven Westlandse politieke partijen helpen cliënten op Het Westerhonk

Als je 18 jaar of ouder bent, dan mag je woensdag 16 maart de politieke partij van jouw voorkeur kiezen voor de gemeenteraad waar je woont. Dit geldt ook voor onze cliënten. Diegenen die willen stemmen, begeleiden we daarbij. Want stemmen is een recht, maar is voor mensen met een verstandelijke beperking best lastig en niet altijd vanzelfsprekend.

Zeven Westlandse politieke partijen helpen mee. Zij vertellen in een kort filmpje wat de cliënten na de verkiezingen van hen kunnen verwachten. Deze filmpjes worden uitgezonden op TV Westerhonk en staan op ons eigen YouTube-kanaal. Bekijk ze op het gemak en succes met het maken van jullie keuze.

VVD Westland: https://www.youtube.com/watch?... 
CDA Westland: https://www.youtube.com/watch?...
PvdA Westland: https://www.youtube.com/watch?...
D66 Westland: https://www.youtube.com/watch?...
Gemeente Belang Westland: https://www.youtube.com/watch?...
LPF Westland: https://www.youtube.com/watch?...
Westland Verstandig: https://www.youtube.com/watch?...

Elke zorgwoning heeft ook een verkiezingenkrant gekregen en er zijn websites met uitleg en filmpjes in begrijpelijke taal voor de cliënten. https://www.steffie.nl/, https://www.hoewerktstemmen.nl.... https://www.lezenenschrijven.n...

Het stembureau op Het Westerhonk in Samen, Vijverweg 11, Monster is open van 07.30 tot 21.00 uur. Welkom als je woont in Westland en je je stempas en geldig ID meeneemt. Cliënten kunnen worden begeleid door verwanten of vrijwilligers: vrijwilligerswerk.westerhonk@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven