Zoek happy stones op Het Westerhonk

Paaseieren verstoppen en zoeken is altijd leuk, maar er is nu een gaaf alternatief op Het Westerhonk voor elke dag van het jaar. Theo, zijn huisgenoten en begeleiders zoals Inge maken namelijk in hun woning aan de Bosweg happy stones. Dit is een steen die door iemand mooi beschilderd is en erna ergens wordt neergelegd om de vinder blij te maken. Als je zo'n steen vindt mag je deze meenemen naar huis of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen.

Ze hebben er al heel veel vrolijk beschilderd en ergens buiten op het woonzorgpark neergelegd. Heb jij er al eentje gevonden, zoals bijvoorbeeld die lijkt op een Paaskuikentje ? Maar... vind jij nu de gouden steen met de vrolijke smile dan heb je dubbel geluk! Laat de steen zien aan Theo en zijn huisgenoten en dan krijg je van hen een verrassing!

Wat een keigoed idee van deze ouder wordende cliënten hè? Ze worden hier zelf ook heel gelukkig van. De stenen worden niet moeilijk verstopt hoor, want het is juist leuk als de volgende vinder er hier of daar eentje ziet liggen. Leg je 'm erna weer terug op een ander plekje, dan zorg je voor meer geluk en leuke momentjes in deze tijd.

Gerelateerde items

Terug naar boven