Zomerfeest een leuke beestenboel

Een heerlijk zonnetje, muziek, lekker eten en een dieren thema. Dat waren de hoofdingrediënten voor het Zomerfeest van 2018. Het Zomerfeestterrein stroomde snel vol en iedereen genoot zichtbaar.

Een mooie show

Dit jaar waren er verschillende nieuwe attracties, boogschieten, drumble dance en klimmen op een klimwand. Maar ook de vertrouwde activiteiten zoals het rijden in een legerauto, de kraampjes en het EMB belevingstheater waren opgenomen in het programma. Showband Doe Maar opende het feest met een optreden wat leidde tot lovende woorden van onder andere regiodirecteur Rianne van Eijk. “Wat een mooie show. Jullie worden ieder jaar beter!” ’s Avonds was het de beurt aan alle andere talenten om hun kunsten te vertonen tijdens de playbackshow.

Ranger

Dat het Zomerfeest dit jaar in het teken van dieren stond was wel duidelijk. Er was een ranger met de wondere dierenwereld. Hij had onder andere een papegaai, vogelspin, alpaca, walibi en zelfs een python meegenomen. Iedereen mocht de dieren aaien en vasthouden. De echte waaghalzen gingen met de python op de foto. Dat leverde mooi plaatjes op!

Het Zomerfeest kan niet tot stand komen zonder de hulp van vrijwilligers. Iedereen hartelijk dank!

Gerelateerde items

Terug naar boven