Zomermarkt op woonzorgpark Willem van den Bergh

Gedurende de zomermaanden organiseert 's Heeren Loo op de eerste vrijdag van de maand een leuke zomermarkt. Op vrijdag 5 augustus en vrijdag 2 september zijn de laatste twee markten in de reeks. De markt vind je voor de entree van gebouw Plein 6, Wintertuinlaan 6 in Noordwijk. 

De markt is voor iedereen toegankelijk, ook buiten ’s Heeren Loo, of je nou buurtbewoner, toerist of gewoon nieuwsgierig bent naar al het leuks en lekkers dat wordt verkocht. Je vindt er spullen die gemaakt zijn door cliënten van 's Heeren Loo. Kunstatelier Paspartoe verkoopt cadeauartikelen, bij de kraam van De Berghshop vind je nieuwe spullen van AliExpress, de mensen van Mij 'n Zorg verkopen zelfgemaakte houten insectenhotels en andere creatieve houtwerken. De Speel-o-theek verkoopt speelgoed en bloemenwinkel de Berghbloem heeft de mooiste bloemen meegenomen. Heb je lekkere trek of zin in iets gezonds? Ook dat is te koop! Restaurant Plein6, de Bakkerij, de Goerie, de viskar en Spar supermarkt zorgen er met hun verse broodjes, gebakken vis, vers fruit en gezonde snacks zodat je niet met een lege maag naar huis gaat!

Op you tube vind je een korte impressie van de markt, die kun je via deze link bekijken.

Wil jij dit leuks niet missen?

Kom naar de zomermarkt op woonzorgpark Willem van den Bergh, Wintertuinlaan 6 in Noordwijk. De markt is van 10.00-14.00 uur geopend.

Kofferbakverkoop

Op de parkeerplaats naast het gebouw is tevens een kofferbakverkoop voor geinteresseerden. Woon of werk je bij 's Heeren Loo, is deelname aan de kofferbakverkoop gratis. Voor overige deelnemers aan de kofferbakverkoop wordt een bijdrage van € 5 gevraagd. Hiervoor ontvang je een voucher voor een kop koffie of thee bij Restaurant Plein6. Een deel van het parkeerterrein wordt vrijgemaakt en hier kan iedereen die dat wil zijn kleedje uitspreiden of kofferbak openen om spulletjes aan de man te brengen! Doe je mee of kom je langs? Je bent vanaf 9.30 uur welkom om je plekje uit te kiezen.


Gerelateerde items

Terug naar boven