Zorg dat er bij bent op zaterdag 18 juni op Het Westerhonk!

Heb je ook al zo’n zin in zaterdag 18 juni? Dat wordt echt een topdag op 's Heeren Loo Het Westerhonk. Zorg dat je erbij bent van 10.30 tot 16.00 uur bij Belevingstuin De Bosroos. Want dan kun je genieten van zowel het Groentekistfestival als de kofferbakverkoop.

Tijdens het 𝙂𝙧𝙤𝙚𝙣𝙩𝙚𝙠𝙞𝙨𝙩𝙛𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡 kun je muzikale optredens verwachten door en voor onze cliënten. Artiesten, muziekgroepen en bands uit de regio hebben zich aangemeld en stappen op een groentekist om van zich te laten horen. En een aantal cliënten is zijn of haar optreden al hard aan het instuderen. Op het buitenterras kun je inhaken, meezingen, playbacken en dansen. Er zijn ook lekkere versnaperingen te koop.

De 𝙠𝙤𝙛𝙛𝙚𝙧𝙗𝙖𝙠𝙫𝙚𝙧𝙠𝙤𝙤𝙥 is rondom het festival. Je kunt gezellig snuffelen en zoeken in de kraampjes van onze cliënten en verkopers van buiten 's Heeren Loo. Gaaf om leuke nieuwe en tweedehands spulletjes te scoren voor weinig geld. Je maakt de cliënten blij met je komst, want ze hebben een mooie wens voor het geld dat ze ermee kunnen verdienen. 

Wil je zelf een stand bemannen? Meld je snel aan maar uiterlijk 13 juni door een mail te versturen naar  vrijetijdsbesteding.monster@sheerenloo.nl. Elke deelnemer betaalt 5 euro om zijn of haar spullen te verkopen. Als je gebruik wil maken van een tafel en stoel, dan moet je deze zelf regelen/meenemen.

Zorg dat je erbij bent!

Zaterdag 18 juni 2022, 10.30-16.00 uur
Belevingstuin De Bosroos op Het Westerhonk, Bosweg 18, Monster

Gerelateerde items

Terug naar boven